در چه مواردی رابطه استانداردهای حسابداری و گزارش گیری مالی حساس تر است؟

report گزارش

سوال شده توسط صدف کاظمی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

باسلام. میخواستم ببینم در چه مورد هایی رابطه استانداردهای حسابداری و همینطور گزارش گیری مالی حساس تر می شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سهیل قربانی

profile
up
down

استاندارد های حسابداری درواقع باعث بهتر شدن میزان شفافیت گزارش گیری مالی می شود. توسط این استانداردها مشخص می شود که در چه زمان هایی چه رویداد های اقتصادی باید شناسایی، اندازه گیری شده و نمایش داده شود.

بسیاری از بنگاه های بیرونی مانند سازمان های نظارتی، بانک ها، سرمایه گذاران و... بر اساس این استاندارد های حسابداری پیش می روند تا بتوانند از دقیق بودن اطلاعات ارائه شده اطمینان پیدا کنند. در واقع این اعلامیه های فنی، تضمین کننده ی شفافیت در گزارش هستند و مرزهای اندازه گیری های گزارشگیری مالی را معین می نمایند.

اهداف استاندارد های حسابداری به شرح زیر است:

1.     فرم یکنواخت و یک شکل برای صورت های مالی ارائه کند.

2.     افشای موارد خاص در رابطه با تامین ملزومات ، برای استفاده کننده از اطلاعات جهت اعمال داوری یا نظریه فردی.

3.     افشای روش ها و خط مشی های حسابداری مورد استفاده حسابدار جهت اطلاع دیگران

4.     به منظور ارزش گذاری مجاز دارایی ها و تعیین مبلغ درآمد، تصمیمات رسمی و غیر رسمی ارائه می شود.

با توجه به مطالب گفته شده در نهایت به نظرم رابطه استانداردهای حسابداری و گزارش گیری مالی در مورد مسائل زیر مهم تر و حساس تر هستند:

1.       افشای رویداد های مالی با فرم خط مشی استاندارد به صورت هر چه دقیق تر، تا استفاده کننده ها از گزارشات بتوانند بهترین تصمیمات را بگیرند.