دوبرابر مازاد سنی در بیمه به چه معنی است؟

report گزارش

سوال شده توسط صابر احمدی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من میخوام برای بیمه اختیاری ثبت نام کنم. میخواستم ببینم دوبرابر مازاد سنی در بیمه به چه معنیه؟ با 47 سال سن اگر بخوام بیمه اختیاری ثبت نام کنم و مازاد سنی بپردازم چقدر باید بپردازم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین رئیسی

profile
up
down

سلام. حداکثر سن زنان برای ثبت نام در بیمه های اختیاری و بیمه زنان خانه دار 45 سال است یعنی تنها تا 45 سال سن می توانید برای ثبت نام در بیمه اقدام کنید. در صورتی که سن شما بیش از این مقدار باشد باید شما باید دو برابر مازاد سنی که دارید سابقه پرداخت حق بیمه نزد بیمه تامین اجتماعی داشته باشید.

برای مثال شما با داشتن 47 سال سن به میزان دوسال مازاد سنی دارید (47 را منهای 45 کردیم) بنابر این باید دو برابر مازاد سنی شما که این مازاد 2 سال است، سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید. دو برابر دو سال می شود 4 سال. در صورت داشتن 4 سال سابقه پرداخت حق بیمه قبلی، با داشتن 47 سال سن می توانید در بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی ثبت نام کنید.

با احترام