نحوه دریافت سوابق بیمه از طریق ارسال کد با موبایل چگونه است؟

report گزارش

سوال شده توسط سید صالح در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من میخواستم ببینم نحوه دریافت سوابق بیمه از طریق ارسال کد با موبایل چگونه است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد صابری

profile
up
down

درود بر شما

تامین اجتماعی برای راحتی کار بیمه شدگان و صرفه جویی در وقت و هزینه آن ها و همچنین دور نگه داشتن بیمه شدگان از فضاهای عمومی در شرایط کرونا، شرایطی فراهم نمونه تا آن ها بتوانند برای استعلام استحقاق درمان،‌ فیش حقوقی مستمری بگیران و همینطور سوابق بیمه ای، از طریق موبایل و با کد دستوری زیر اقدام نمایند:

ستاره ۴ => ستاره 1420 => ستاره 1 مربع

*4*1420*1#

البته در نظر داشته باشید که ابتدا باید از طریق سامانه سوابق بیمه در سایت سازمان بیمه ثبت نام کرده باشید.