دیه کبودی زیر چشم چه قدر می شه؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام می خواستم ببینم دیه کبودی زیر چشم چه قدر می شه؟

اگه توی دعوا زیر چشم کسی رو کبود کنیم در صورتی که سابقه دار نبوده باشیم باز هم باید زندان یا کانون بریم؟ و اگه کلانتری برای من نامه ابلاغ کنند و من نرم آیا فرقی در حکم ایجاد می کند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ارسلان بابازاده

profile
up
down

با سلام

در صورتی که مبلغ دیه رو پرداخت کنید به حبس محکوم نخواهید شد اما در نظر داشته باشید که اگر ابلاغیه برای شما ارسال شود و شما به کلانتری مراجعه نکنید امکان جلب شما وجود خواهد داشت.

باب یازدهم قانون دیه – دیه جنایتی که باعث تغییر رنگ پوست یا تورم میشود .

ماده ۴۸۴ – دیه ضربتی که در اثر آن رنگ پوست متغیر گردد به قرار زیر است :

الف – سیاه شدن صورت بدون جراحت و شکستگی شش دینار

ب – کبود شدن صورت سه دینار

ج – سرخ شدن صورت یک دینار ونیم

د – در سایر اعضاء بدن در صورت سیاه شدن سه دینار و در صورت کبود شدن یک دینار و نیم و در صورت سرخ شدن سه ربع دینار است .

تبصره ۱ – فرقی در حکم مذکور بین زن و مرد و کوچک وبزرگ نیست و همچنین فرقی میان تغییر رنگ تمام صورت یا قسمتی از آن و نیز فرقی بین آنکه اثر جنایت مدتی بماند یا زائل گردد نمی باشد .

تبصره ۲ – جنایتی که باعث تغییر رنگ پوست سر شود دادن ارش لازم است .

ماده ۴۸۵ – جنایتی که موجب تورم شود دادن ارش لازم است و اگر موجب تورم و تغییر رنگ ارش آن بر دیه که قبلا” بیان شد افزوده می شود .

ماده ۴۸۶ – دیه فلج کردن هر عضوی که دیه معین دارد دو ثلث دیه همان عضو است و دیه قطع کردن عضو فلج ثلث دیه همان عضو است .