رد کردن بیمه از دو کارگاه متفاوت به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط محدثه رضایی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

من در حال حاضر دوجای متفاوت کار میکنم هم دانشگاه ازاد هم اخیرا در یک شرکت و برای من هردو جا بیمه تامین اجتماعی رد می شود ايا ميتونم از دانشگاه درخواست بكنم ديگه براي من بيمه رد نكنه و از طريق شركت انجام بشود، اگر جواب مثبت است طبق كدام مواد قانوني؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سمانه پورفلاح

profile
up
down

سلام دوست گرامی

با توجه به قانون 34 تامین اجتماعی ،هم دانشگاه هم شرکت باید برای شما رد شود

و شرکت بعنوان کارگاه دوم شما می تواند بیمه تفاوت حقوق شما را تا سقف حداکثر دستمزد با توجه به دستمزد مشمول بيمه شما از دانشگاه پرداخت کند.