تفاوت بین الحاقی مالیات ارزش افزوده با اظهارنامه اصلاحی چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط میلاد عزیزی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خدمت مشاوران گرامی

 اظهارنامه اصلاحی ارزش افزوده با اظهارنامه الحاقی ارزش افزوده چه تفاوتی دارد؟ من چندین بار اظهار نامه ام را اصلاح کرده ام و بجای اینکه بنویسد اصلاحی، مینویسد الحاقی.

چه کاری باید انجام دهم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده اکبری

profile
up
down

سلام و احترام

الحاقی همان اصلاحی یا جایگزین است که با ارسال اظهارنامه جایگزین عملا این اظهارنامه به عنوان اظهارنامه نهایی محسوب میشود و اظهارنامه قبلی ارزشی ندارد.حال چنانچه پس از پایان مهلت قانونی ارسال اظهارنامه، متوجه اشتباه محاسباتی در اظهارنامه شویم با توجه به تبصره ماده ۲۲۶ قانون مالیات های مستقیم، می توانیم حداکثر تا یک ماه پس از پایان مهلت قانونی ارسال اظهارنامه، مواردی را اصلاح و اظهارنامه اصلاحی را ارسال کنیم. اگر اظهارنامه اصلاحی را در مهلت مشخص شده یک ماهه ارسال نماییم، تاریخ ارسال اظهارنامه همان تاریخ اظهارنامه اصلی محسوب می گردد و مشمول جریمه عدم ارسال اظهارنامه نمی شویم.

با تجدید احترام