روش تقسیم سود بین شریک های یک شرکت به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط حسین مهدیانی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید من یک سوال داشتم، در صورتی که همه افراد یک شرکت به میزان مساوی سهام داشته باشند، درصورتی که یکی از سهام داران آورده ای به شرکت داشته باشد به منظور افزایش گردش مالی شرکت آیا موقع تقسیم سود میتواند ادعا کند که چون آورده داشته است پس سود بیشتری باید دریافت کند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پگاه صیفی کار

profile
up
down

سلام سلامت باشید، تقسیم سود بعد از محاسبه زیان و بدهی های شرکت، مطابق با اساسنامه یا آخرین روزنامه رسمی و صورت جلسه شرکت انجام میشه.