سابقه بیمه در چندکارگاه همزمان

report گزارش

سوال شده توسط بهراد جعفری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام بیمه پردازی بصورت ۳۰ روز کامل در دو شرکت متفاوت واسه پرسنل امکان پذیره؟ مثلا کارگری در یه شرکت کار کنه بیمه ۳۰ روز واسش رد میشه بعدازظهرها تو یه شرکت دیگه کار کنه اونجا هم میشه واسش بیمه ۳۰ روز رو رد کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

بله از چندین کارگاه هم امکان دارد و محدودیتی ندارد فقط بدونید سابقه کارکرد منظور نمیشود و برای محاسبه حقوق بازنشستگی و مستمری و.....تاثیر خیلی خیلی کمی دارد چون فرمول محاسبه به اتین صورت است که کارگاه اصلی فقط مدنظر است و بقیه فرعی هستند