چک کردن سوابق بیمه با گوشی به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه عزیزی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام میخواستم ببینم آیا میشه سوابق بیمه رو با استفاده از گوشی چک کرد؟ اگر میشه به چه صورت باید این کار رو انجام داد؟ با تشکر از سایت خوبتون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد صابری

profile
up
down

سلام

سلام بله امکانش هست. شما می توانید هم با استفاده از کد USSD ، بدون این که بخواهید شماره بیمه وارد کنید، سوابق بیمه خود را مشاهده کنید و هم از طریق نرم افزار رسمی سازمان تامین اجتماعی. با استفاده از این دو شیوه می توانید آخرین واریزی حق بیمه توسط کارفرما را نیز مشاهده کنید.

برای استفاده از کد دستوری USSD می توانید به صورت زیر عمل کنید:

1.     ابتدا کد دستوری  #۴* را با استفاده از تلفن همراه خود وارد نمایید.

2.     از میان گزینه ها، گزینه ۳ یعنی «تامین اجتماعی» را انتخاب کنید.

3.     از میان گزینه های موجود در منو، گزینه 2 یعنی «استعلام» را انتخاب کنید

4.     پس از آن از میان گزینه ها، گزینه ۱ یعنی آخرین سابقه را انتخاب کنید.

5.     در نهایت کد ملی خود را وارد کنید.

البته توجه داشته باشید که برای استفاده از این روش حتما باید در سایت سابقه تامین اجتماعی قبلا ثبت نام کرده باشید؛ اگر هنوز در این سایت ثبت نام نکرده اید می توانید از طریق لینک زیر وارد سایت شده و با کلیک بر روی گزینه ثبت نام، مراحل ثبت نام را طی کنید:

https://eservices.tamin.ir/view/#/main