شرایط بازنشستگی با داشتن 25 سال سابقه به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط همایی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

درود. همسر من حدود 46 سال سن دارد و برای مدت 25 سال سابقه پرداخت حق بیمه دارد. در حال حاضر بخاطر یک سری مشکلات جسمی و کسالت میخواهد درخواست بازنشستگی کند. می خواستم ببینم با این مواردی که گفتم چه شرایطی برای بازنشستگی وجود دارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اشکانی

profile
up
down

با سلام.

خانوم ها با داشتن 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه پرداخت حق بیمه، در صورتی که در جایی مشغول به کار باشند و برایشان بیمه رد شود می توانند بازنشسته شوند.

در 45 سالگی در صورتی که حداقل 30 سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند می توانند بازنشسته شوند و در آن صورت که 55 سال سن داشته باشند می توانند تنها با داشتن حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه و خرید الباقی سابقه بیمه خود (تا حدود ده سال) از سازمان تامین اجتماعی بازنشسته شوند.