حقوق بازنشستگی با 60 سال سن و 25 سال سابقه چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط مسعود تیموری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. من می خواستم بپرسم برای پدرم که حدود 60 سال سن و 25 سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند چقدر حقوق پرداخت میشه در بازنشستگی. آیا حداقل حقوق پرداخت میشه به ایشون یا این که کمتر میشه این مستمری بازنشستگی؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سما جودکی

profile
up
down

درود. میزان حداقل حقوقی که در سال آخر کاری و قبل از بازنشستگی به ایشان پرداخت شده به عنوان مستمری دوران بازنشستگی در نظر گرفته می شود.