شرایط بازنشستگی پیش از موعد زنان خانه دار بیش از 42 سال

report گزارش

سوال شده توسط امیر مهدی علیزاده در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام و عرض ادب

من 13 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم که 9 سال رو بیمه زنان خانه دار و مابقی رو کارفرما برای من رد کرده. در حال حاضر قصد بازنشستگی پیش از موعد دارم. به تازگی شنیدم که قانونی اومده که خانم های 42 سال به بالا میتونن بازنشستگی زودتر از موعد داشته باشن. من با 44 سال سن می تونم بازنشسته با 13 روز حقوق بشم؟

میتونم 7 سال مابقی رو از بیمه بخرم؟

ممنون میشم به طور دقیق راهنمایی کنید

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد برجیخانی

profile
up
down

 عرض ادب و احترام خدمت شما

اگر سابقه شما کارگری باشد و مشمول قانون کار باشید، می توانید با 42 سال سن و 20 سال سابقه کاری خود را بازنشسته کنید.

در غیر اینصورت بازنشستگی پیش از موعد برای شما امکان پذیر نیست.

 با تجدید احترام