شماره سامانه مشاوره تامین اجتماعی چند است؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد ثنایی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من میخواستم بپرسم آیا جایی هست که بشه با اون تماس گرفت و در رابطه با تامین اجتماعی سوالات خود را پرسید؟ آیا خود تامین اجتماعی سامانه پاسخگویی به افراد حقیقی و حقوقی در زمینه سوالات و ارائه مشاوره نداره ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین رئیسی

profile
up
down

با سلام. شما می توانید با شماره گیری 1420 بدون نیاز به پیش شماره با سامانه مشاوره تامین اجتماعی تماس بگیرید و سوالات خود را در زمینه بیمه و موارد مربوط به اشخاص حقیقی و حقوقی از این مجموعه بپرسید.