عدم تمکین کارفرما از تامین اجتماعی

report گزارش
پروفایل
up
down

کارفرمای من 5 ماه حق بیمه را پرداخت نکرده است.به تامین اجتماعی و شورای حل اختلاف اداره کار مراجعه کردم و با توجه به رای صادر شده،کارفرما ملزم به پرداخت حق بیمه است.اما متاسفانه پرداخت نمیکند و من به همین دلیل نتوانستم بیمه بیکاری بگیرم.حتی تامین اجتماعی خودش پیگیری کرده اما پاسخ آن­ها را نیز نمی­دهد.تکلیف من چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط طالب زاده

profile
up
down

با سلام

با داشتن رای شورای حل اختلاف میتوانید در دادگاه کیفری شکایت کنید و حق و حقوقتان برسید.

بااحترام