آیا در صورت ثبت حقوق پایه به جای حقوق اصلی در لیست بیمه میتوان از کارفرما شکایت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط جولازاده در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

 سلام وقتتون بخیر برادر من تو یک شرکت پیمانکاری نگهبان بوده و بدون اطلاع ما تو لیست بیمه، حداقل حقوق رو براش ثبت کردن. ما به اداره کار رجوع کردیم و گفتن که میان برای بازرسی و استعلام از سایر نگهبان‎ها برای میزان حقوق. میخواستم بدونم که آیا امکانش هست که بیان و اجازه داشته باشن از حقوق بقیه نگهبان ها سوال کنن؟ و اینکه امکانش هست که مشکل ما حل بشه؟ ممنونم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام بله بازرسی که مسئول صحت سنجی شکایت شما هست، این اجازه رو داره که لیست حقوق سایر نگهبانان رو چک بکنه و در صورتی که موضوعی که شما طرح کردید اثبات بشه به نفع شما رای صادر میشه.