در صورت صدور حکم قطعی اداره کار می‌توان حکم جلب کارفرما را گرفت؟

report گزارش

سوال شده توسط احمدیان در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

بنده مدتی در انجمن صنفی با حقوق پایین و بدون بیمه کار می‌کردم بعد از شکایت کردن حکم قطعی ولازم الاجرای حل اختلاف اداره کار را گرفتم اسم کارفرما در قسمت تجدید نظر خوانده هست و در رأی فقط کارفرما نوشته شده واسم شخص نیست ولی در قسمت بالایی در قسمت تجدید نظر خواه اسم کارفرما و شخص حقیقی ثبت شده است. آیا میتوانم حکم جلب و توقیف اموال شخص را بگیرم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمدرضا انصاری فر

profile
up
down

با سلام و ادب

اگر اسم کارفرما در کنار اسم انجمن نوشته شده باشد و سمت مشارالیه مدیرعامل و دارای حق امضاء باشد می‌توانید حساب یا اموالی از ایشان را معرفی کنید ولی اگر صرفا اسم انجمن باشد فقط اموال و حساب شرکت را می توانید توقیف کنید و در قانون کار جلب پیش بینی نشده است اما اگر مالی معرفی شود و آن مال در مزایده به فروش نرسد یا حسابی برای توقیف وجود نداشته باشد بعد از تایید رییس اجرای احکام اگر ایشان موافقت نموده و دستور جلب را تایید نمایند می توانید حکم جلب را از دادورز مربوطه تحویل بگیرید