برای شکایت از کارفرما برای بیمه و حق بیمه باید به اداره کار مراجعه کنیم یا تامین اجتماعی؟

report گزارش
پروفایل
up
down

با سلام من مدت 3سال در یک شرکت مشغول به کار بودم و اخراجم کردن، میخواهم نسب به پرداخت حق بیمه و سنوات از شرکت شکایت کنم لطفا راهنمایی کنید که باید به سازمان بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنم یا اداره کار؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

درود. برای شکایت از کارفرما باید به اداره کار مراجعه کنید و مدارکی مثل برگه مرخصی و فیش حقوقی ارائه کنید تا کار کردن شما در اون شرکت اثبات بشه، سپس شکایت شما مورد بررسی قرار میگیره و در صورتی که کارفرما محکوم بشه و رای به نفع شما صادر بشه، رای صادر شده از طرف اداره کار را به سازمان تامین اجتماعی میبرید تا اجرا بشه.