عدم ثبت ترک کار کارمند چه مشکلاتی ایجاد میکند؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. من متوجه شدم که کارمندی رو که ماه پیش از شرکت رفته، ترک کار براش ثبت نکردم. میخواستم بدونم چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟ شرکت ما جریمه میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا زاهد پیشه

profile
up
down

سلام وقت بخیر. مشکلی که برای ایشون ممکنه پیش بیاد این هست که اگر براشون ترک کار نزده باشید و ایشون بخوان جای دیگه ای به عنوان کارمند اصلی مشغول به کار بشن براشون ممکنه مشکل ساز بشه و براب شما هم تنها درصورتی مشکل پیش میاد که که مبلغ حقوق و مالیات حقوق رو در لیست مالیات حقوق به درستی وارد نکرده باشید