مازاد حقوق کارمند اخراجی به چه عنوان ثبت می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط حسن معتمدی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام. یکی از پرسنل شرکت ما کارش رو ترک کرده و شکایت هم کرده از ما. حالا اگه اداره کار مبلغ رو بیشتر از حقوقی که دریافت می کرد براش در نظر بگیره به عنوان چه حسابی ثبت خواهد شد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ساسان امجد

profile
up
down

باسلام. اگر پرسنل شما کار خود را ترک کرده و هیات حل اختلاف شما را موظف به پرداخت مبلغ کرده است، آن مبلغ با عنوان «ذخیره مزایا پایان خدمت» در نظر گرفته می شود. این مبلغ بر اساس بند ۵ ماده ۹۱ ق.م.م معاف از مالیات است.