اگر کارفرما مدارک من را پس ندهد چه باید بکنم؟

report گزارش

سوال شده توسط علی مرزداران در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام من تو یک مغازه مشغول به کار شدم که به صاحب مغازه به اختلاف خوردم حالا میگوید که مدارک شناسایی که گرو گذاشته ام را پس نمیدهد مگر اینکه حقوق ماه آخر را به جای آن بر دارد. چه باید بکنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. مطابق با قانون کار، کارفرما اجازه ندارد همه و یا قسمتی از حقوق کارگر را جایگزین گرو و وثیقه برداشت کند. برای شکایت از کارفرما بابت دریافت مدارک، در صورتی که از او رسید دارید از طریق دادگستری میتوانید شکایت کنید.