مرخصی باقیمانده را چگونه باید محاسبه کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط پویا در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. یکی از کارگر های ما سال پیش ترک کار کرده است و از ما مرخصی طلب دارد. با توجه به این که ایشان سال پیش ترک کار کرده و امسال هم با ما قراردادی ندارد آیا طلبی که از ما بابت مرخصی دارد را باید با حقوق پارسال حساب کنیم یا با حقوق امسال؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم یوسفی

profile
up
down

با سلام. شما باید مبنای محاسبه مرخصی های ذخیره شده و یا همان طلبی که بابت مرخصی به این کارگر دارید را بر میزان حق السعی دریافتی این کارگر در تمام ساعات کاری عادی و در واقع در آخرین تاریخی که برای شما کار می کرد، بگذارید.