آیا با 15 روز کار کردن میتوان حق بیمه یک ماه کامل را دریافت کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام من در کارگاهی مشغول به کار بودم به مدت 6 ماه و کارفرما بعضی از ماه ها به من میگفت که 15 روز سر کار بیام . با توجه به اینکه قرارداد من 30 روزه بوده آیا میتونم از کارفرما شکایت کنم و حق بیمه سی روز کامل رو دریافت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. در صورتی که بابت 15 روز کار کردن حقوق دریافت کرده اید نمیتوانید که بابت حق بیمه یک ماه کامل اقدام کنید . در صورتی که شکایت کنید هم کارفرما با ارائه مستندات برنده خواهد بود.