آیا میشود حقوق پرداخت نشده 10 سال پیش را مطالبه کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط سارا جلادتی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید من مدت 9 سال توی شرکتی کار میکردم که 5 ماه حقوقم را پرداخت نکردند و نزدیک به 1سال هم برای من بیمه رد نکردند. آیا من میتونم با گذشت این همه سال از شرکت شکایت کنم؟ آیا حقوق منو با شکایت پرداخت میکنند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر.  بله برای مطالبه حقوق میتوانید از کارفرما به اداره کار شکایت کنید اما لازم هست که مواردی مثل شهادت همکاران، برگه مرخصی و یا هر چیز دیگری که اثبات کند شما در آن زمان در آن شرکت مشغول به کار بوده اید را به اداره کار ارائه کنید، اداره کار بازرسی را مسئول بررسی ادعای شما میکند و در صورتی که صحت ادعای شما ثابت شود کارفرما موظف به پرداخت جریمه و همینطور پرداخت حق و حقوق ضایع شده شما هست. در مورد بیمه هم در صورت اثبات ادعای شما کارفرما محکوم خواهد شد زیرا مطابق با ماده 148 قانون کار، کارفرما موظف به بیمه کردن همه کارمندان است و در صورت شکایت شما ایشان علاوه بر پرداخت حق بیمه ماه هایی که برای شما بیمه رد نکرده اند جریمه خواهند شد و این مدت زمان به سابقه شما اضافه میشود.