نحوه شکایت از کارفرما به دلیل پرداخت نکردن حق بیمه به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط سینا جدیدی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

من به مدت سه هفته برای یک شرکت کار میکردم که با من قرارداد نبستند  ولی قول پرداخت بیمه دادند. اما نه تنها بیمه نکردند اخراج هم شدم. با توجه به نداشتن قرارداد­ ها راهی برای شکایت هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمد قزل سفلی

profile
up
down

تنها راه اثبات رابطه کارگر و کارفرما است که به عهده خود شماست.پس از آن می­توانید برای شکایت اقدام کنید.