شکایت از کارفرما بابت بیمه چگونه تمام مدتی که کارگر بیمه نبوده لحاظ می شود ؟

report گزارش

سوال شده توسط سینا در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید

اگرکارگری بعد از 9 سال کار کردن، کارش تعطیل شود و بیمه هم براش رد نکرده باشن

و کارگر شکایت کند، رای هم به نفع کارگر بدهند، آیا 9 سال سابقه بیمه برای کارگر رد می شود؟؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صدرا محسنی

profile
up
down

با سلام

اگر از اداره کار رای گرفته باشید کارفرما مسئول است حق بیمه محاسبه شده بابت سنوات سابقه را واریز نماید بدیهی سوابق شما بعد از واریز حق بیمه در سیستم ثبت میگردد.