نماینده کارفرما تمایلی به حضور از جانب کارفرما در ادارات کار نداشته باشد آیا مشکلی دارد ؟

report گزارش

سوال شده توسط محمدحسین در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

اگرمن تمایلی به حضور از طرف کارفرما در ادارات کار نداشته باشم و چون حقوق رو من از طرف مدیر براشون واریز میکردم آیا مشکلی برام پیش نمی آید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صدرا محسنی

profile
up
down

کارفرما می تواند فردی را به عنوان نماینده تام الاختیار خود به مراجع حل اختلاف اداره کار معرفی نماید و در صورت عدم حضور کارفرما یا نماینده وی ، جلسه بازهم برگزار شده و رسیدگی انجام می شود.