واریز هدیه ازدواج چقدر زمان میبرد؟

report گزارش

سوال شده توسط عارفه حقیقی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

باسلام. به من گفتند برای تحویل هدیه ازدواج، پس از این که مدارک را تحویل دادم تا یک ماه بعد می توانم هدیه را تحویل بگیرم اما توی سایت شما در جایی دیدم که نوشته بودید پس از ۱۰ روز هدیه را می دهند. می خواستم ببینم کدام بالاخره درست است؟‌۱۰ روز یا ۳۰ روز؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد جواد باقریان

profile
up
down

سلام و درود. پس از تحویل مدارک شما می توانید از 10 ام تا 15 ام هر ماه برای دریافت این مبلغ اقدام کنید زیرا با توجه به وضعیت جدیدی که ایجاد شده و منتقل شدن تعهدات به سیستم متمرکز کشور پرداخت هدیه ازدواج در حد فاصل دهم تا پانزدهم هر ماه انجام می شود.