چرا در سوابق این ماه بیمه ام رد نشده است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام بنده 7 سال است که در یک شرکت خصوصی کار می کنم و این شرکت تمام این 7 سال هر ماه بیمه تمامی کارکنان را سر موعد رد می کند. الان حدود 4 روز از روز آخر ماه می گذرد اما من هرچه در سامانه چک می کنم متاسفانه ننوشته که شرکت برای من بیمه رد کرده باشد در صورتی که کارفرما می گوید که لیست بیمه رد شده. الان من چکار باید بکنم؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد دمیرچی

profile
up
down

با سلام و درود توجه داشته باشید که لیست بیمه مربوط به هر ماه در واقع تا پایان ماه بعدی قابل پرداخت و ارائه است بنابرانی شرکت شما به احتمال زیاد هنوز لیست بیمه کارکنانش را ارسال نکرده است اما مطمئن باشید به محض این که بیمه کارکنان رد و پرداخت شود شما می توانید سابقه پرداخت را مشاهده نمایید.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نادرامان الله زاده

profile
up
down

سلام می بخشید بیمه من برج ۳ردشده ولی اعتبارنداره چراپولشوریخته