پایه سنوات برای قراردهای موقت چگونه محاسبه میشود؟

report گزارش
پروفایل
up
down

با سلام

اگر شخصی با قرارداد کار موقت به عنوان مثال از تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۱۴ تا ۱۴۰۱/۱۲/۲۹ در کارگاهی مشغول به کار شود و سپس کارفرما مطابق ماده ۲۱ قانون اتمام کار ایشان را اعلام نماید چنانچه از تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۱۴ مجددا مشغول به کار شوند آیا ایشان که به نوعی نیروی جدید الاستخدام هستند مشمول دریافت پایه سنوات می باشند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط غمزه اعتماد

profile
up
down

سلام بله درصورتی که شما مجموعا به مدت حداقل یک سال در اون کارگاه کار کرده باشید مشمول دریافت پایه سنوات هستید.