نحوه محاسبه سنوات چگونه است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

باعرض سلام

بنده کارگر یه کارگاه قالب سازی هستم که مجموعا ۱۵ نفر پرسنل داره، بنده از سال ۹۸ مشغول کارم که از سال دوم کارفرما مبلغ سنوات ثابت اعلام شده وزارت کار و پرداخت میکنه، سوال بنده اینه که مگه نباید سال‌های سوم به بعد فرمول : پایه سنوات وزارت کار+ ضریب افزایش حقوق سال × سنوات سال قبل بشه؟

آیا بند یا تبصره ای وجود داره که به کارفرما اثبات کنیم؟

سپاس

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

بله فرمول شما صحیح است .قوانین مشخص است و کارفرما هم اطلاع دارد و احتمالا سرباز میزند به بخشنامه های هرسال افزایش حقوق مراجعه کنید