چگونه بعد از 6 ماه اخراج بیمه بیکاری بگیریم؟

report گزارش

سوال شده توسط محسن چشمه در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. بنده در یک شرکت مشغول به کار بودم که به دلیل شرایط اقتصادی ما رو اخراج کردند. الان 6 ماه از اخراج میگذره و خواستم بپرسم که به چه شکل میشه بیمه بیکاری گرفت؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حمید اله یاری

profile
up
down

باسلام

مطابق قانون بیمه بیکاری ، بند ب از ماده 6 شخص بیکار مکلف است ظرف 30 روز از تاریخ اخراج یا بیکاری به واحدکار و اموراجتماعی مراجعه نماید، مراجعه بعد از 30 روز صرفا با عذر موجه و تشخیص هیات حل اختلاف تا 3 ماه امکان پذیر است.