پایه سنوات

report گزارش
پروفایل
up
down

با سلام من 21 سال در یک شرکت به عنوان مدیر طراحی و مهندسی با مدرک فوق دیپلم در حال کار هستم به تازگی طرح طبقه بندی در شرکت اجرا شده است در این اجرا در محاسبه پایه سنوات به علت فوق دیپلم بودن من و نداشتن لیسانس میزان مبلغ پایه سنوات برابر یک شخص با 7 سال سابقه محاسبه شده است و طراح میگوید قانونی هست مگر بین فوق دیپلم تا لیسانس 3 سال نباید از سابقه کسر و معادل 18 سال سابقه طبق جدول پرداخت شود چطور این محاسبه طراح قانونی میباشد همچنین میزان پایه حقوق من را چون از طرح بالاتر میگرفتم بجای فریز کردن تغییر داده اند چطور میتوانم از طراح و شرکت در خصوص اجرای طرح شکایت کنم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

طرح طبقه بندی مشاغل یک تخصص ویژه است که باید همه ابعاد در نظرگرفته شود مدرک تحصیلی تعیین کننده است ولی حتما یک نفر با شغل کاردانی مثل شما با 21سال سابقه از یک لیساتس تازه کار بیشتر پایه سنوات میگیرد ولی مثلااگر هر دو یک سابقه داشته باشند تفائت این دو در نهایت 20درصد است در مورد شکایت از شرکت میتونید اقدام کنید ولی معمولا حین کار در ایران عرف نیست سعی کنید با یک متخصص صحبت کنید و طراح و شرکت را قانع کنید