پرداخت حق سنوات مربوط به امسال در سال آینده

report گزارش
پروفایل
up
down

با سلام و احترام

با توجه به اینکه قرارداد شرکت جهت انجام کاری از خرداد 1401 تا انتهای اردیبهشت 1402 می باشد. قصد داریم حق سنوات پرسنل شاغل در پروژه را در انتهای کار (اردیبهشت 1402) پرداخت نماییم. لطفا در ارتباط با نحوه محاسبه حق سنوات این کارکنان راهنمایی فرمایید.

آیا در زمان پرداخت باید حقوق پایه بخشی از کار را که در سال 1401 انجام شده براساس مبلغ مصوب همان سال پرداخت نمود یا براساس مبلغ مصوب سال جدید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

اگر قرارداد موقت دارند که بااین توضیحات دارند براساس حقوق همان سال پرداخت کنید