پایه سنوات

report گزارش
پروفایل
up
down

با سلام

بنده متاسفانه فرق بین سنوات و پایه سنوات رو نشدم و اینکه نحوه محاسبه پایه سنوات رو با یک مثال میشه برام تشریح کنید

(تعداد روزهای کاری ماه×۵۸,۳۳۳) + حقوق پایه ماهانه اعلام‌شده در سال جاری =حقوق پایه ماهانه در سال دوم

متوجه این فرمول نشدم و اینکه اصلا جوابش چی هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط خواص

profile
up
down

پایه سنوات را به عنوان یک کمک هزینه به میزان پایه حقوق به کارگران می‌دهند که معمولا با حداقل دستمزد جمع و به کارگر پرداخت می شود .می توان آن را به صورت چند ماه یکبار یا سالی یکبار پرداخت کنند. پایه سنوات یک هزینه جانبی دستمزد است و تغییر میزان سالانه آن ارتباطی با افزایش دستمزد ندارد . همان طور که در بالا هم گفتیم این پایه سنوات هم به کارگران رسمی و هم به غیررسمی‌ها تعلق می‌گیرد. همچنین پایه سنوات به آن دسته از کارگاه هایی که طرح طبقه بندی مشاغل دارند بر اساس فرمول مشخص شده در بخشنامه دستمزدی وزارت کار هستند واریز می شود .

اما آن دسته از کارگاه هایی که طرح طبقه بندی مشاغل ندارند ، به شرط آن که نیروی کار دارای حداقل یک سال سابقه کار در آن کارگاه باشد ( دائم یا موقت ) مشمول حق سنوات می شود . حق سنوات و یا مزایای پایان کار در زمان اتمام کار، قطع همکاری یا پایان سال به کارگران پرداخته می شود که معادل یک ماه آخرین مزد دریافتی ثابت کارگر است.