پس از استفاده و اتمام انقضا کارت بازرگانی چه مدت طول می کشد تا مبلغ مالیات مشخص گردد؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه برزگر در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام و عرض ادب خدمت مشاوران گرامی

پس از استفاده و اتمام تاریخ انقضا کارت بازرگانی چه مدتی طول می کشد تا مالیات آن مشخص شود؟ تقریبا 11 ماه است که کارت بازرگانی بنده منقضی شده است، اما برخلاف پیگیری های مدام همچنان میزان مالیات مشخص نشده است.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مطهره عباسی

profile
up
down

با سلام

چنانچه شما اظهارنامه ارسال کرده باشید حد اکثر تا یک سال پس از تاریخ انقضای مهلت ارسال اظهارنامه باید برای شما برگ تشخیص صادر و مالیات شما مشخص گردد. در غیر اینصورت اظهارنامه شما ملاک عمل خواهد بود.

اما چنانچه اظهارنامه ارسال نکرده باشید ممیز می تواند تا 5 سال از تاریخ انقضای مهلت ارسال اظهارنامه عملکرد رسیدگی به پرونده شما را به تعویق بیاندازد.

بااحترام