پس از پایان مرخصی زایمان، در چه شرایطی می توان از مزایای بیمه بیکاری استفاده نمود؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. سپاس از وقتی که میگذارید

پس از پایان دوران مرخصی زایمان در چه شرایطی می توانم از بیمه بیکاری و مزایای آن استفاده کنم؟

حدود 12 سال سابقه کار دارم. در حال حاضر دو تا بچه دارم و با چنین شرایطی نه بنده راغب به کار هستم و نه کارفرما حاضر به تمدید قرار داد است.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رضواندوست

profile
up
down

با سلام

پس از استفاده از بیمه استعلاجی زایمان، کارفرما بایستی تا دو سال بعد حق بیمه را واریز نماید تا شما بتوانید از بیمه بیکاری بهره ببرید. اما چنانچه اخراج شده باشید و شما به خواست خودتان می خواهید از بیمه بیکاری استفاده کنید، می توانید به اداره کار مراجعه و درخواست بازگشت به کار نمایید. در صورتی که کارفرما امتناع نماید، با ثبت مجدد دادخواست در اداره کار می توانید از مزایای بیمه بیکاری استفاده کنید.

با احترام