پیگیری و شکایت جهت دریافت حقوق و سوابق بیمه

report گزارش

سوال شده توسط حسین خالقی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

با سلام بنده به مدت 2 سال برای یک شرکت بدون قرارداد کار کردم و تنها 8 ماه برایم بیمه رد شده و دو ماه حقوق عقب افتاده دارم. چگونه میتوانم شکایت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط اسماعیل فاضل

profile
up
down

ابتدا باید مدارک مورد نظر که اشتغال شما را ثابت میکند به اداره کار ببرید و پس از اثبات ادعا،رای صادر شده را به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید و تا میزان کسری بیمه را محاسبه کنند و به کارفرما ابلاغ کنند.