آیا بدون داشتن قرارداد میتوان از کارفرما شکایت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط مینا محمدپور در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام یک سوال داشتم. من مدت 4سال در یک شرکت بدون قرارداد کار کردم اما کارفرما حقوق 4ماه آخر من را پرداخت نکرده. الان یک سال از این موضوع گذشته آیا میتونم ازش شکایت کنم و حقوقم رو مطالبه کنم؟ با توجه به این که بدون قرار داد کار کردم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام وقت بخیر، بله میتونید و اینکه مدت زمان یک سال از پایان همکاریتون گذشته هم تاثیری در روند شکایت نداره. برای انجام شکایت به اداره کار کافی هست مدارکی مثل فیش حقوقی ماه هایی که دریافتی داشتید رو به عنوان سند اثبات کار کردنتون در اون محل به همراه شهادت یک یا چند نفر از همکاران به اداره کار ارائه بدید. اداره کار برای بررسی صحت ادعای شما بازرسی رو به محل کار میفرسته و در صورتی که کار کردن شما در اون محل احراز بشه، هیئت تشخیص رای رو صادر میکنه؛ این رای تا 15 روز قابل تجدید نظر هست و میتونید بهش اعتراض کنید. نکته ای که خوبه بدونید اینه که درصورتی که کارفرما مقصر شناخته بشه تا 3 ماه فرصت دارید طرح شکایتتون رو از اداره کار به دادگستری ببرید و در دادگستری از کارفرما شکایت کنید.

موفق باشید.