پیگیری پرداخت مالیات نقل و انتقال خودرو

report گزارش

سوال شده توسط منصوره دولت ابادی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

باسلام و خسته نباشید اینجانب مهدی کریمی در تاریخ 4 شهریور 1402 قبض نقل و انتقال خودرو پرداخت کردم و دو بار پرداخت شد به مبلغ 1300500 تومان به شماره پلاک 74-157-ل-82 سواری پژو پارس . من پیگیری کردم از اداره مالیات شهر خودم سبزوار و الان نزدیک ب یک ماه شده ک هنوز پول بحسابم برنگشته من از کجا پیگیری کنم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

معمولا استرداد مالیات پروسه طولانی دارد اگر اقدام کرده اید و رسید دارید نگران نباشید تا 6ماه هم شاید طول بکشد