چطئر لیست بیمه کارگاه را به صورت اینترنتی ارسال کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا بازیار در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من می خواستم لیست بیمه کارگاهم را به صورت آنلاین و اینترنتی ارسال کنم. باید چگونه این کار را انجام دهم؟ روش رد کردن لیست بیمه به صورت اینترنتی چگونه است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سمانه گودرزی

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز شما می توانید بدون نصب هیچگونه نرم افزار تنها با مراجعه به سایت سازمان تامین اجتماعی لیست بیمه کارکنان خود را تهیه و ارسا نمایید. برای این کار ابتدا باید به سایت تامین اجتماعی به آدرس https://eservices.tamin.ir مراجعه کنید. سپس باید وارد بخش کارفرمایان شده و بر روی لیست «حق بیمه» کلیک کنید. پس از آن گزینه «ارسال لیست حق بیمه» را انتخاب کرده و «ایجاد لیست بیمه بصورت آنلاین» را انتخاب کنید. در این صفحه باید اطلاعات خواسته شده را وارد کرده و لیست بیمه کارکنان خود را از این طریق تهیه کنید و در نهایت می توانید آن را ارسال نمایید.