چطور و چه زمان باید اظهارنامه مغازه را بنویسم؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد کریم زاده در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

من یک مغازه داشتم که ماه آبان سال 94 آن را اجاره دادم و مرداد سال 95 مستاجر بنده این ملک را تخلیه کرده و آن را تحویل داد. میخواستم بپرسم برای چطور باید اظهارنامه آن را ارسال کنم و در اظهارنامه چه بازه زمانی را باید بنویسم؟

در صورتی که این ملک در یک سال دو بار مستاجرش عوض شود چطور باید برای هر یک اظهارنامه نوشت؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اشکانی

profile
up
down

درود بر شما، یک اظهار نامه در واقع باید برای یک دوره مالی تکمیل شود و در واقع بازه زمانی فروردین تا اسفند را در بر می گیرد. بنابراین شما باید اطلاعات مربوط به هر دو مستاجر را در یک اظهارنامه بیاورید و برای هردو تنها یک اظهارنامه ارسال نمایید.