چطور باید برای خدمات گردشگری در مناطقی که از مالیات بر ارزش افزوده معاف ان فاکتور صادر کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط علی نریمانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر ما سایت فروش خدمات گردشگری آنلاین و رزرو هتل داریم و از طرفی یک سری مناطق نیز هستند مانند کیش و قشم و چابهار که از مالیات بر ارزش افزوده معاف هستند. میخواستم بدانم ما چطور باید برای فروش خدمات گردشگری و هتل های این مناطق فاکتور صادر کنیم؟ زمانی که مسافر از سایت ما هتل رزرو می کند، این فاکتور رسمی نمی شود که بدون ارزش افزوده صادر شود. راهکاری برای ارائه فاکتور رسمی به مسافر بدون هیچگونه اجحاف در حقوق که برای مثال از او ارزش افزوده ای دریافت نشود و ماهم  متحمل ضرر نشویم وجود دارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدرضاپودینه ذاتی

profile
up
down

با سلام

با توجه به قوانین آن چه که مبنای محاسبه ی مالیات ارزش افزوده قرار میگیرد چیزی است که در فاکتور رسمی درج می شود به عنوان مالیات ارزش افزوده بنابراین در صورتی که محاسبه شود باید گزارش نیز گردد. بنابراین از روش های تخفیف و ... نمی توان برای آن استفاده نمود. پس در سیستم رزرو تان باید تغییر ایجاد کنید.

با احترام.