چطور در سامانه کارورزی ثبت نام کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط حمید اله یاری در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام من می خواستم در سامانه کارورزی ثبت نام کنم و تا گام دوم برای ثبت نام پیش رفتم. در واقع گام دوم مربوط به ثبت اطلاعات شخصی بود. وقتی مرحله بعد رفتم دیدم که نیاز به کپی یا اسکن مدارکی مثل کارت ملی هست اما اون زمان چون من همچین چیزی همراهم نبود صفحه را بستم و خارج شدم تا بعدا مراجعه کنم. الان که می خواستم وارد بشم و اسکن مدارکم را بارگذاری کنم متاسفانه نشد انگار باید از نام کاربری که آن زمان تعیین کرده بودم استفاده کنم اما آن را هم فراموش کردم. الان می خواستم بدانم برای این که وارد سامانه شوم و ثبت نامم را تکمیل کنم باید چه کار کنم؟ چطور باید به آن مرحله از ثبت نام بروم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی رضایی

profile
up
down

با سلام. شما می توانید با کد ملی و شماره تماستان وارد سامانه شوید و در صورتی که نتوانستید از این شیوه استفاده کنید، می توانید بر روی گزینه فراموشی کلمه عبور زده و از این طریق کلمه عبور برای شما یا ایمیل زده می شود یا به صورا اس ام اس به شماره ای که ثبت کردید ارسال می شود.

با احترام.