مراحل گرفتن مرخصی زایمان و کمک هزینه بارداری چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه زمانی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر. بنده در یک شرکت کار میکنم و حدود 5 سال هست که بیمه بدون وقفه برایم رد میشود. اکنون میخواهم از کمک هزینه بارداری. زایمان و سپس مرخصی زایمان.استفاده کنم‌میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حمید اله یاری

profile
up
down

سلام وقتتون بخیر باشه

برا دریافت کمک هزینه بارداری مدارکی که لازم دارید اینها هست.

دفترچه بیمه

گواهی پزشک معالج

مدارک بیمارستان

در ادامه هم به شبعه مراجعه کنید و مدارک رو ارائه بدین و اونجا در خصوص مرخصی زایمان هم راهنمایی بگیرید.