بدهی مالیاتی شرکت قبلی که در آن سهام داشته ام

report گزارش

سوال شده توسط اویسی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. من سال 96 در یک شرکت خصوصی عضو هیئت مدیره بودم و در سال 97 یعنی 3 سال بعد از آن از شرکت مذکور خارج شدم. من در آن زمان از حدود 20 هزار سهم دارای یک سهم بودم و به علت کم بودن این مقدار حق امضا و سمت خاصی نداشتم در شرکت. حالا پس از این همه مدت حساب های من از سمت اداره مالیات بسته شده و پس از این که مراجعه کردم متوجه شدم که این شرکت بدهی مالیاتی سنگینی بالا آورده است. میخواستم ببینم آیا با این که چند سال گذشته از آن زمان این مالیات مربوط به آن سال هاست؟ آیا ممکن است بخاطر همان یک سهم این مالیات سنگین گریبان من را هم بگیرد ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اشکانی

profile
up
down

درود بر شما. با توجه به گفته هایتان بله این مالیات به احتمال زیاد با آن سال هایی که شما در آن شرکت سهام دار بودید مرتبط است و به نسبت سهمی که داشتید باید به پاسخگو باشید.

البته لازم به ذکر است که اداره مالیات به دنبال مطالبات خود است و برایش اهمیت ندارد که چه کسی سهم بیشتر و چه کسی سهم کمتری داشته لذا تمامی سهامداران پایشان گیر است و حساب‌هایشان بلوکه خواهد شد تا زمانی که بدهی مالیاتی شرکت را بپردازند.

بهتر است به علت به وجود نیامدن چنین مشکلاتی هیچگا ه به صورت صوری هم در شرکتی سهامدار نشوید.