چگونه اطلاعات هویتی خود را در سایت بیمه تامین اجتماعی ویرایش کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد نژاد در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من بیمه اختیاری هستم و میخواستم بدونم چطور میتونم در سایت تامین اجتماعی اطلاعات هویتی خودم را ویرایش کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

با سلام از آنجاییکه استعلام و ثبت اطلاعات هویتی شما در سایت تامین اجتماعی به صورت مستقیم از طریق ثبت احوال انجام میشود امکان ویرایش آن وجود ندارد و تنها میتوانید مواردی مثل آدرس و شماره تماس خود را ویرایش کنید.