چطور میتوان عنوان شغلی اشتباه در لیست بیمه را تصحیح کرد

report گزارش

سوال شده توسط کمال در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من حدود 21 سال هست که در یک کارگاه کار می کنم و کارم هم جزو کارهای سخت و زیان آور محسوب میشه. این کارگاهی که در آن کار می کنم طبقه بندی مشاغل داره و من هم برای بیمه درخواست بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور داده بودم. متاسفانه بیمه حدود 5 سال از سال های کاری بنده رو جزو مشاغل سخت و زیان آور محسوب نکرده. به این علت که در اون پنج سال عنوان کاری من به عنوان کارگر ساده رد شده ولی در قرارداد ها عنوان شغلی من اپراتور تولید بوده. الان من چطور میتونم اثبات کنم اون پنج سال هم جزو مشاغل سخت و زیان اور حساب میشه چون عنوان شغلیم اشتباه رد شده؟ چطور باید عمل کنم تا بازنشستگیم دچار مشکل نشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد عسگری

profile
up
down

سلام شما می توانید اعتراض کنید به بیمه و درخواست بررسی بدید. کمیته و هیات 3 نفره تامین اجتماعی به این موضوع و صحت ادعای شما راجع به آن پنج سال رسیدگی می کنند و در صورتی که مدرک کافی وجود داشته باشد احتمالا آن پنج سال را هم به نفع شما جزو مشاغل سخت و زیان آور حساب خواهند کرد.