برای دادخواست سابقه بیمه چه مدارکی لازم است؟

report گزارش

سوال شده توسط سهیل محمودی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

باسلام خدمت شما. من حدود 5 سال در یک کارگاه کار میکردم اما بیمه نبودم. الان متوجه شدم برای این که بتوانم ان 5 سال را برگردانم و جزو سابقه بیمه خودم بیاورم باید دادخواست بدهم و حتما هم باید مدارک لازم جهت اثبات ادعای خودم هم داشته باشم.

من از آن 5 سال چند پرینت حساب دارم بابت چک حقوقی که از کارفرما دریافت کردم. در واقع کارفرما برای حقوقم به صورت ماهانه چک حامل به من میداد که جز ۳ الی ۴ مورد بقیه را خودم نقد کردم. میخواهم بدانم الان چطور می توانم دادخواست بدهم؟ آیا مدارک کافیست؟ اگر ممکن هست راهنمایی کنید که در جلسه رسیدگی چطور باید صحبت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سما جودکی

profile
up
down

با سلام. وقتی شما در جایی برای یک کارفرما کار می کنید آن کارفرما بر اساس ماده 148 قانون کار موظف است که برای شما بیمه رد کند و این بیمه کاملا اجباری است.

شما برای اثبات این که آن 5 سال برای یک کارفرما کار میکردید و حکم کارگر و کارمند را برایش داشتید حتما باید مدارکی مانند پرینت حساب، فیش حقوقی، کارت بهداشت، قرارداد کار و یا هر نوع مدرک دیگری که اشتغال شما را ثابت کند به همراه داشته باشید و براساس ادله و مدارک صحبت های خود را پیش ببرید.