آیا اشتباه در رد کردن لیست بیمه مشمول جریمه است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام من کارفرمای یک شرکت هستم که مدتی پیش یکی از کارمندانمان استعفا داد. در لیست بیمه اشتباها به جای تاریخ ترک کار، تاریخ شروع کار را نوشتیم اما تمام کارکرد ایشان را صفر وارد کردیم. از این اشتباه هم تا چندین ماه مطلع نشدیم. الان دو روز است که متوجه اشتباه شده ام می خواستم بپرسم آیا مشمول جریمه می شویم؟ چکار باید بکنیم که جریمه نشویم؟

راستی در این مدت بازرس بیمه هم به شرکت ما آمده و با این حال دیده که ما کارکرد شخص را صفر وارد می کنیم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی سلیمانی

profile
up
down

با سلام و درود. شما باید به واحد درآمد شعبه ی بیمه ی شرکت خود مراجعه نمایید و درخواست بررسی و استعلام کنید. پس از بررسی اگر متوجه شدید که برای آن شخص همچنان بیمه رد می شود بنابراین برای شما هم جریمه نوشته می شود.

برای اعتراض به جریمه شما می توانید تمام مدارک و مستنداتتان را در اعتراضتان ضمیمه کنید.