چطور میتوان فرار مالیاتی یک شرکت را گزارش داد؟

report گزارش

سوال شده توسط زهره صفاری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. من در شرکتی کار می کنم که اون شرکت بخش اعظمی از فروشش رو برای اداره دارایی رد نمیکنه و فقط بخش کمی از اون رو برای دارایی رد می کنه. در واقع داره فرار مالیاتی می کنه. می خواستم بپرسم چطور می شه فرار مالیاتی این شرکت رو گزارش کرد؟ مجازات این کار چیه؟ چه مدارکی برا اثبات ادعا نیاز هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیر هوشنگ قربانی

profile
up
down

با سلام. در صورتی که مدرک مستند داشته باشید می توانید به اداره دارایی مراجعه کنید و آن را ارائه و گزارش کنید. اما لازم به ذکر است که اداره دارایی به حرف کارمندان و حسابدارانی که به هر دلیلی ترک کار کرده اند و از شرکتاشان درآمده اند گوش نمی کند چون معمولا این افراد به دنبال تخریب و مدرک سازی برای شرکت مذکور بوده و این رفتار ها به موجب اختلافات دو طرف با یکدیگر است و عواقب حقوقی دارد.